0

SewingHeart Design Sunday Morning

229.00 SEK

Artikelnummer: 1ab5

Pappersmönster från Sewingheartdesign

Ett favoritmönster för många!

Det här mönstret är tänkt till trikå/jersey och har ett antal olika variationsmöjligheter. Det finns tre längder med eller utan fickor; topp, tunika eller klänning. Ärmen kan göras kort, 3/4, 3/4 med mudd eller lång ärm. Urringningen är antingen vanlig rund, båtform eller v-ringning. Det går att dela framstycket och/eller bakstycket eller så går det att ha båda i ett stycke. Det går att välja rynkat framstycke för mer vidd. 

Passar även för gravida med rynkat framstycke!

Storlek: Damstorlek 32 - 60
Längdanpassning: Välj din längd när du klipper ut delarna, 150-190cm
Tyg: Trikå/jersey, viscosetrikå

Utmärkt färgkodade mönster som innehåller både petit och plusstorlekar!

"I mönstren ingår en licens för försäljning. Det innebär att du som privatperson som hobbysyr eller har ett eget företag har rätt att använda dig av mönstren för att sy upp kläder och sälja. Licensen gäller enbart dig som köpt mönstren och licensen med dess villkor kan ej överlåtas till annan part. Med överlåtelse till annan part menas exempelvis att du låter någon annan fysisk eller juridisk person tillverka plagg i stor skala (massproduktion) för din räkning.

När du köper ett mönster ingår du ett avtal med Sewingheartdesign/Marie Sidén om att du accepterar licensen med dess villkor. Brott mot detta avtal kommer att beivras i svensk domstol."