Inkl. moms 0

Juki MO-104

7,195.00 SEK

Artikelnummer: 1342


EGENSKAPER

Automatisk rullfåll

Belysning

Differentialmatning

Justerbar pressarfotstryck

Justerbar skärbredd

Justerbar stygnlängd

Justerbar trådspänning

Professionell kniv med ovanliggande drivenhet

Slipbara knivar


INDUSTRIELLT KNIVSYSTEM

MO-104D ger tack vare sin starka konstruktion och sin smarta teknik utomordentliga resultat även när du skär och trimmar ditt tygstycke. Kniven som styrs från ovan ger största skärkraft och viker sig inte för tjocka tyglager eller kraftiga tyger. Därmed har MO-104D en professionell teknik allaredan i kompaktklassen och ser redan från början till att du kan att du kan skära och trimma ditt tygmaterial på ett professionellt sätt.


PRAKTISKT TRÅDSPÄNNIGNSREGLAGE

De praktiska skjutreglagen visar dig på ett ögonblick vilken trådspänning som är inställd nu och tillåter en snabb justering av trådspänningen för den valda stygntypen och symaterialet. MO-104D garanterar dig alltid perfekt kontroll över trådspänningen för exakt och noggrann sömnad. Du uppnår perfekta resultat i en handvändning – särskilt användbart och praktiskt för nybörjare i overlocksömnadens värld.


RULLFÅLL

Med MO-104D behöver du inte först byta ut stygnplåten eller pressarfoten, när du vill sy rullfåll. Omställningen till rullfåll görs enkelt genom att skjuta på rullfållspaken, som sitter bredvid mataren. Och lika lätt och okomplicerat går du med ett handgrepp tillbaka till normala stygn, utan någon som helst extra ansträngning.


TEKNISK SPECIFIKATION

2/3/4-trådig

Nålsystem 130/705H

Standard bredd vänsternål 5-7 mm, högernål 3-5 m

Rullfåll 1.8-2.2 mm

Stygnlängd 1-4 mm

Differentialmatning 0.7-2.0

Pressarfotslyft 5 mm

Sömnadshastighet 1500 stygn/min