Inkl. moms 0

Singer Overlock SE017 , med LEDljus inne i luckan

4,795.00 SEK

3,695.00 SEK

Artikelnummer: SE017
*Upp till 1300 stygn per minut
* Friarm
*LEDlampa inne i luckan
*Skräpuppsamlare
*20 % starkare motor,110 watt

SINGER® Elite SE017 Overlock Machine låter dig sy, kantbehandla och trimma sömmar samt råa kanter — med hög precision och hastighet varje gång. Det är det perfekta komplementet till din symaskin.

  • Industriell nedre gripare samt LEDljus som ökar sikten för enklare trädning.
  • 2, 3 och 4-trådigs sömmar.
  •   De 6 olika stygntyperna säkerställer den perfekta sömmen oavsett projekt
  • 1300 stygn per minut  ger professionell hastighet för snabbare resultat.
  • Den praktiska friarmen nås genom att ta bort  tillbehörslådan till vänster med resultat  att du enkelt kan overlocka ärmslut, byxfållar och andra cirkulära sömmar.
SINGER® Elite SE017 Overlock maskin låter dig sy, ytbehandla och trimma sömmar och råa kanter — med hög precision och hastighet varje gång. Det är det perfekta komplementet till din symaskin.


Exceptionellt utan undantag. Njut av funktioner av hög kvalitet som gör sömnad med SINGER® Elite SE017 overlockmaskin till en dröm.

 

Easy View Threading™ 

Easy View Threading™ LED, eller EVT, lyser upp trädninfsguiderna för att göra trädningen till en lek. Både trådspänningsrattarna och trådbanorna är färgkodade för extra bekvämlighet.  

 

Kraftfull och snabb men ändå försiktig i skira tyger. 

Denna modell har en motor med 20 % högre watt än Singers vanliga overlocks, vilket ger förbättrad nålkraft för tjockare tyglager. 

Sy dina sömmar och kanter med stygnhastigheter på upp till 1 300 per minut. 

Inga fler fransiga eller fula sömmar - inte ens genom flera lager av tjockt tyg. 

SINGER® | Elite SE017 - Overlock maskin har ett brett utbud av stygntyper, och erbjuder perfekta resultat för en mängd olika tyger och tekniker. Justera pressarfotstrycket för att möjliggöra korrekt maskinmatning för mycket tunga eller fina tyger.  

 

Slå dina preferenser. 

Sy smala fållar på servetter, eller en 3-trådig dekorativ kant runt en ullfilt för att ge den den särprägel som den förtjänar samtidigt som den förlänger dess livslängd. Differentialmatningen ger noll förvrängning av sömmarna även när du syr extra stretchiga tyger och lätta tyger. Använd den inbyggda friarmen för att enkelt sy runt små ärmar och muddar. Dra fördel av den rörliga övre kniven, som kopplas ur för specialtekniker. Maskinen hjälper till och med att hålla ordning på din syyta. Fäst den medföljande skräpuppsamlaren på maskinens framsida för att fånga upp avklipp. Det finns även flera oumbärliga tillbehör med, så att du alltid är förberedd. 

 

Precis vad du behöver för ditt nästa roliga projekt. 

Vill du skapa skräddarsydda persienner eller rullfållar, sy flatlock eller avsluta råa kanter med en maskin? SINGER® | Elite SE017 - Overlock maskin är din one-stop-shop för dessa tekniker och mer. Att skapa vackert rullade fållar är också enkelt. Du kan bara växla stygnfingerspaken — utan att någonsin behöva byta stygnplåt.  

 

Använd maskinen för att återanvända ett slitet vintageplagg till en ny, älskad skapelse precis som ett proffs. Dekorera ditt hem med nya gardiner, sängkläder och andra behandlingar. Till och med tillverka anpassade smycken, handväskor, servetter och mer.


Vikt 6 kilo

Nålsystem EL 705 

Villman sy i trikå, heter nålen EL 705 80 SUK ( vanlig trikå tex)  eller EL 705 90 SUK ( stretchjeans tex)

Vill man sy i vävda tyger, heter nålen EL 705 80 ( blus/skjorta tex)  eller EL 705 90 ( grövre jeanstyg tex) 

Nåltjocklek 80 ör för normaltjocka tyger och nålstorlek 90 är för grova tyger