Inkl. moms 0

Singer symaskin ME457

4,794.00 SEK

2,995.00 SEK

Artikelnummer: ME457

*Heavy Duty

* 1100 stygn per minut vid raksöm

*Starkare motor och metallram inuti


Med 32 stygnapplikationer kan du skapa dina drömprojekt

  • Ökad hastighet och genomträngande kraft för ultimat prestanda
  • 32 stygn - grundläggande, stretch och dekorativa
  • Nålträdare för att spara tid och få sy snabbare
  • 1-stegs knapphål för knapphål i fyra enkla steg
  • Justerbar stygnlängd och bredd för fullständig kontroll
  • Stort utrymme till höger om nålen 
  • Stygnbredd 6mm
  • Stygnlängd 4.5 mm
  • Pressarfotshöjd 6.5 mm
  • *7 matartänder

Utöka dina sömnadsmöjligheter med alla innovativa funktioner som är inbyggda i SINGER® Elite ME457-symaskinen — från de grundläggande verktygen du kan förvänta dig till mer invecklade funktioner som säkert kommer att inspirera din kreativa sida. Arbeta med ett brett utbud av tyger och ta dig enkelt till alla projekt. Du är säker på att uppnå kvalitet, konsekventa resultat tack vare en starkare motor och kraftig metallram.  

 

Medföljande tillbehör:    universalfot, blixtlåsfot, knapphålsfot, doldfållfot, satinsfot, 

3-pack SINGER-nålar och andra viktiga tillbehör.

 

Förbättrad hastighet och nålkraft

Om du behöver en mekanisk maskin som kan hjälpa dig igenom varje nytt projekt, är det Singer ME457. 

Extra fina eller tjocka tyglager kommer inte att utgöra en utmaning för SINGER® Elite ME457. Dess starka motor och justerbara pressarfotstryck är skickligt konstruerade för tjocka eller tunna tyger. 

 

Inbyggd tillförlitlighet möter justerbarhet. 

Den robusta, helmetallramen på SINGER ® Elite ME457 - Mekanisk symaskin, ger det stadiga stödet och den långvariga hållbarheten du förväntar dig av varumärket SINGER®. Även vid toppfart kan du räkna med konsekventa resultat med varje ny stygn. 

 

Slå dina inställningar. 

Din SINGER® Elite ME457 - Mekanisk symaskin, kommer med en automatisk knapphålsfunktion i ett steg, som gör att du enkelt kan göra vackra knapphål, perfekt storlek för din knapp. Utforska anpassning av dina sömmar med justerbar stygnbredd och längd. Nålpositionen är justerbar till tre lägen, vilket möjliggör en mängd olika stygntekniker som dragkedja, stickning och mer.  

 

Alltid snabb start och jämn avslutning. Det är lätt att följa trädningsguiderna och den integrerade nålträdaren kommer att få igång varje projekt med minimal ansträngning. Sänk matartändeena på SINGER® Elite ME457 - Mekanisk symaskin, och sy fast knappar, frihandsquilta och sy monogram på ett kick. Använd de fem medföljande pressarfötterna för att förbättra din maskins kapacitet. 

 

SINGER® Elite ME457 levereras också komplett med andra tillbehör som spolar, spolhållare, nålar och mer. Den övre spolen gör att du enkelt kan övervaka din trådtillförsel, så att du inte får slut på tråden mitt i en söm. Alla bekvämligheter och bekvämligheter. Livlig LED-belysning visar en tydlig bild av sömnadsområdet samtidigt som skuggorna minskar när du sätter i spolen och syr. Du kommer att upptäcka att den kompakta och användarvänliga friarmen gör det enkelt att sy fållar och ärmslut. En praktisk trådskärare är bekvämt inbyggd på sidan av maskinen, så att du aldrig behöver stanna och hitta en sax.


Vikt 6.6 kilo

Nålsystem 130/705